JAVNA NABAVA

Učilište Učka nositelj je odobrenja izobrazbe u području javne nabave, po rješenju  Ministarstva gospodarstva, te je evidentirano u Registru nositelja programa.

 

  1. SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE – LICENCIRANJE:

Osobe koje provode postupak javne nabave moraju biti licencirane. Specijalističkom programu izobrazbe pristupaju osobe koje su obveznici primjene Zakona o javnoj nabavi.

Specijalistički program izobrazbe (licenciranje) u području javne nabave  propisani je program  i provodi se u okviru 50 nastavnih sati, a sastoji se od dva dijela:

  1. Programa izobrazbe u području javne nabave i
  2. pisanog ispita.

Pisani ispit provodi središnje tijelo za javnu nabavu.

Pisanom ispitu može pristupiti osoba s potvrdom o završenom Programu izobrazbe.

Prijava za pristupanje pisanom ispitu podnosi se putem obrasca kojeg središnje tijelo za javnu nabavu objavljuje na Portalu javne nabave.

Cijena na upit.

 

  1. REDOVITO USAVRŠAVANJE – SAKUPLJANJE BODOVA:

Završetkom specijalističkog programa izobrazbe, položenog ispita te dobivanja certifikata, obveznik postupka javne nabave mora se redovito usavršavati.

Redovito usavršavanje je dopunjavanje i usavršavanje znanja iz područja javne nabave kroz pohađanje programa usavršavanja.

Redovitim usavršavanjem smatra se pohađanje programa usavršavanja u ukupnom trajanju od najmanje 32 nastavna sata u razdoblju od tri godine od datuma početka valjanosti važećeg certifikata.

Programe usavršavanja mogu pohađati osobe koje posjeduju važeći certifikat u području javne nabave.

Cijena na upit.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)